Delice üzümünü mutlaka geliştirin”

 Delice üzümünü mutlaka geliştirin”

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat İl Kongresi sonrası Kırıkkale'nin Delice İlçesini ziyaret etti. Delice Belediyesi önünde Başkan Turgut Özdem ve partililer tarafından karşılanan Bozdağ, Delice Belediyesinde bir süre sohbet eden Bozdağ, ilçenin

AK PARTİ YOZGAT İL KONGRESİ SONRASI KIRIKKALE’NİN DELİCE İLÇESİNİ ZİYARET EDEN ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ DELİCE ÜZÜMÜNÜ ÇOK SEVDİĞİNİ AÇIKLADI.

“Delice üzümünü mutlaka geliştirin”

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat İl Kongresi sonrası Kırıkkale’nin Delice İlçesini ziyaret etti. Delice Belediyesi önünde Başkan Turgut Özdem ve partililer tarafından karşılanan Bozdağ, Delice Belediyesinde bir süre sohbet eden Bozdağ, ilçenin üzümünün meşhur olduğunu ve geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

MPT HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Ziyarete katılan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ise Milli Piyade Tüfeği (MPT), hakkında partililere bilgi verdi. Can, Milli Savunma Bakanlığıyla yaptıkları görüşmede Milli Piyade Tüfeğinin MKE’de üretileceğini belirtti.

500 BİN TÜFEK

Can yaptığı açıklamada, “Milli Savunma Bakanlığı ile görüşmelerimizi yaptık. Milli Piyade Tüfeği MKE’de üretilecek ama MKE’nin üretim kapasitesi yetersiz. Şu an acil 500 bin adet tüfek üretilmesi gerekiyor. Kapasitenin artırılması için 5 adet yeni tezgâh sipariş edildi. Haziran ayında üretime geçilmesi için altyapı hazırlanıyor. Kırıkkale’mize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDECEK

Meclis çalışmalarının devam ettiğini belirten Can, “Plan Bütçe Komisyonunda görüştüğümüz Torba Yasa var. Plan Bütçe Komisyonuna teklif sunanlardan birisi de benim. Yasanın bazı tekliflerinde değişiklik yapılmasıyla ilgili bir teklifte bulunduk. Önümüzdeki haftalarda görüşmelerimize devam edeceğiz” dedi. Ziyarete çevre belediye ve belde başkanları da katıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız